Curs d’Estiu Universitat Internacional de la Pau

La Universitat Internacional de la Pau (UNIPAU) va néixer l’any 1984 amb l’objectiu de crear les condicions i facilitar les eines necessàries per a la formació, el debat, la reflexió i l’intercanvi d’opinions i experiències sobre conflictes i construcció de pau.

La seva principal activitat és el curs d’estiu que es celebra cada mes de juliol on s’analitzen les causes i les possibles alternatives en diferents situacions de conflicte.

Enguany, des del 7 de juliol a les 19h fins el dia 13 de juliol, es durà a terme a Sant Cugat el Curs d’Estiu 2016: Les conseqüències dels Conflictes.

Al curs d’estiu de l’any passat es plantejaven quines eren les dinàmiques que mouen els conflictes. A l’edició d’enguany se n’estudiaran les conseqüències i s’intentaran entendre les seves especificitats a través de casos concrets.

El curs es durà a terme al Centre Borja de Sant Cugat.

Podeu consultar el programa aquí.

Durant l’any, també realitzen altres activitats d’educació i sensibilització per la pau com el projecte Teixint Xarxes per a joves de secundària, el Seminari de Pensament per la Pau, les Nits Temàtiques, la Diada de la Noviolència i el Memorial Joan XXIII.