Notícies del voluntariat


Col·labora amb la Marató de TV3

El 13 de desembre, com és habitual per aquestes dates, se celebrarà la 24ª edició de la Marató de TV3, enguany dedicada a la diabetis i a l’obesitat.

Tant la diabetis com l’obesitat són dues de les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya i arreu. Segons dades del 2014, la diabetis afecta a 400 milions d’adults al món i les previsions, si no s’adopten estils de vida més saludables, és que les xifres augmentin a 600 milions en tan sols 20 anys.

En els últims anys, els tractaments han aconseguit millorar la qualitat i l’esperança de vida de les persones afectades, però la diabetis i l’obesitat són encara dues malalties cròniques: cal continuar investigant per trobar-ne les causes i una solució definitiva.

La Marató ja fa anys que aconsegueix una mobilització social i una recaptació de fons per a la investigació molt important perquè adopta diverses fórmules per implicar a milers de persones.

Hi podeu col·laborar:

  • fent donatius el mateix dia 13 de desembre o durant tot l’any
  • participant a les activitats que realitzen les diferents entitats, empreses o escoles, tant a Sant Cugat com a altres municipis. Descobriu-les totes aquí

Animeu-vos-hi!