Notícies del voluntariat


Premis Sant Cugat 2017

Quan:
27 de febrer de 2018 @ 19:30 – 21:00
2018-02-27T19:30:00-01:00
2018-02-27T21:00:00-01:00
Premis Sant Cugat 2017

Nova imatge i nou nom per als Premis. Amb aquestes novetats comença una nova edició dels Premis Sant Cugat, una iniciativa de l’Ajuntament que vol reconèixer la labor de persones, entitats, associacions, etc. que hagin dut a terme una activitat destacada al llarg de l’any 2017. A partir d’aquesta edició els Premis Ciutat de Sant Cugat passen a dir-se Premis Sant Cugat, i estrenen també imatge.

El funcionament del Premis Sant Cugat no varien: el 29 d’octubre s’obre el procés de votacions i de presentació de candidatures, que s’estén fins a l’11 de febrer. El lliurament dels Premis tindrà lloc al Teatre-Auditori Sant Cugat el dimarts 27 de febrer de 2018 a les 19:30 h, en una cerimònia on la música clàssica tindrà un paper protagonista.

En aquesta edició s’afegeixen dues novetats en el procés de selecció de les candidatures premiades:
– Dels cinc premis, un ha de ser de caràcter individual
– La candidatura que tingui més vots serà directament guanyadora

Candidatures d’aquesta edició:

– AMTA. Ha dut a terme de manera exitosa la transformació d’una empresa molt arrelada a la nostra ciutat com Delphi. AMTA és avui el consorci que agrupa quatre PIMES catalanes molt innovadores en automoció i aeronàutica amb una gran inversió en R+D.

– Associació Catalana per al Parkinson-Delegació de Sant Cugat. Aquesta associació fa 15 anys que realitza un treball constant i discret en favor dels familiars i malalts de Parkinson.

– Bastoners. Aquesta entitat santcugatenc celebra 25 anys d’activitat a la ciutat amb diverses activitats, entre elles la trobada nacional de bastoners que va reunir proper de 80 colles de Catalunya.

– David Andrés. Per haver guanyat, amb el seu equip Smart Teen Mobility el 1r Audi Creativity Challenge al Smart City Expo Barcelona.

– Espai Eco Les Planes. Espai d’intercanvi i trobada per al barri de les Planes. Al llarg del 2017 ha impulsat noves oportunitats al barri, oferint espais d’experimentació i aprenentatge compartit.

– Joan Hidalgo. Un símbol de superació creant robots amb materials reciclats. El jove santcugatenc pateix Atàxia Telangièctasi, una malaltia degenerativa i de les anomalies minoritàries. Fa tallers mostrant a nens i nenes la seva iniciativa.

– Lluís Calvo. Publica el llibre ‘Llum a l’arsenal’, un recull dels seus millors cent poemes coincidint amb el 30è aniversari de la seva trajectòria literària. És un dels grans mestres de la nostra poesia.

– Lluís Ribas. Per haver commemorat el 2017 els seus 40 anys de trajectòria artística amb l’exposició ’40 anys d’exposició en exposició’ al Claustre del Monestir.

– Marta Martí. Per organitzar el 30è sopar anual contra el càncer recaptant 30.000 euros i per l’organització de tots els anteriors implicant ciutadans, entitats, institucions, comerços i empreses.

– Montse Moral. Coordinadora del Banc Farmacèutic de Sant Cugat, que fa més de deu anys que organitza una recollida de medicaments solidaris amb la participació de nou farmàcies de la ciutat i la implicació d’una xarxa de voluntaris.

– Patí Hoquei Sant Cugat. El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha celebrat els 50 anys de l’entitat convertit en el club amb més jugadors d’hoquei base de Catalunya.

– Pi d’en Xandri + 20. Per la seva labor en defensa, difusió i posada en valor del Pi d’en Xandri, un símbol natural de Sant Cugat.

– Unió Ciclista Sant Cugat. La Unió Ciclista Sant Cugat es va fundar el 8 de setembre de 1957, ara fa 60 anys, i és un dels clubs de ciclisme de referència a Catalunya. En l’actualitat som més de 375 socis agrupats en diferents seccions esportives ciclistes.

– Voluntaris del Club Muntanyenc Sant Cugat. L’octubre de 2017 van celebrar els 20 anys de les Caminades per Collserola, que organitza i coordina Lluís Duch, soci i guia del CMSC.

Més informació i presentació i votació de candidatures (fins a l’11 de febrer) a: Premis Sant Cugat 2017

Lloc: Teatre-Auditori
Organitza: Ajuntament