Notícies del voluntariat


Premi Voluntariat 2017

Arriba la XXIV edició del Premi de Voluntariat, premi convocat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Direcció General d’acció Cívic i Comunitària (DGACC), que vol reconèixer socialment i institucionalment les entitats que dediquen les seves activitats a la promoció dels valors cívics i d’enfortiment de la societat del nostre país.

 

L’edició d’enguany s’emmarca en la millora de l’impacte del voluntariat. Es vol premiar aquells projectes la finalitat dels quals sigui, o bé la millora de l’impacte del voluntariat dins l’entitat i l’establiment dels indicadors per a mesurar-lo, o bé la millora de l’impacte del voluntariat de l’entitat en la societat i de l’establiment dels indicadors per a mesurar-lo.

 

La presentació de la sol·licitud es pot fer presencialment a les oficines de registre del Departament de Treball, Afers socials i Famílies o bé per via electrònica a spav.tsf@gencat.cat

 

Al Premi de Voluntariat s’hi poden presentar totes aquelles entitats sense afany de lucre inscrites al Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya. La data límit per fer-ho és el 4 d’octubre.

Més informació a xarxanet.org o voluntariat.org

Convocatòria

Bases