Notícies del voluntariat


“Qui més hi guanya ets tu”

L’Oficina de Voluntariat de Sant Cugat posa en marxa la campanya de comunicació “Qui més hi guanya ets tu” que compta amb la col·laboració i participació de persones voluntàries, beneficiaris i entitats del territori.

La campanya, exhibirà a les xarxes socials diversos reportatges fotogràfics propers i humans de les activitats dels diferents àmbits del voluntariat a Sant Cugat. Petits instants capaços de transmetre una història d’amistat, d’amor, benevolència i complicitat entre persones que estàn compromeses amb alguna cosa més que amb ells mateixos. Una mostra d’experiències enriquidores entre persones voluntàries, entitats i beneficiaris, que està orientada a fomentar la participació de la ciutadania en el voluntariat.

En un context social on sovint les icones populars no són persones properes a la realitat quotidiana, la campanya vol reivindicar a les persones voluntàries com a referents capaços d’inspirar, no només al seu entorn més immediat, sinó també a persones joves i adultes que ens sentim identificades amb els valors que representen.