Col·labora amb el Banc Farmacèutic

Vols col·laborar a la 11ª Jornada de Recollida de Medicaments que organitza el Banc Farmacèutic el 10 de març?

Banc Farmacèutic va organitzar la primera Campanya de Medicaments Solidaris en l’any 2007, i des de llavors s’han anat celebrant sense interrupció. Aquest any 2018 es planteja un gran canvi, i és que, en lloc de recollir medicaments nous sense recepta per a destinar a entitats socials, la Campanya es centra en la recollida de fons econòmics que aniran destinats al pagament de medicaments amb recepta per als beneficiaris del fons Social de Medicaments, mitjançant la venda de cupons solidaris de 2,5 €.

Com funciona?

  • Cada farmàcia que s’hagi inscrit a la iniciativa rebrà un sobre amb material de difusió sobre la Campanya: posters, petos pels voluntaris, folletos informatius, cupons solidaris, enganxines… A més rebrà diversos mails informatius sobre els detalls de funcionament.
  • El dia de la Campanya, els voluntaris convidaran als ciutadans que entren a la farmàcia a participar comprant algun cupó solidari. L’import del cupó se li entregarà al farmacèutic i el client s’endurà una enganxina a la solapa com agraiment per haver col·laborat.
  • Durant la setmana següent, les farmàcies poden seguir venent cupons solidaris però ja sense l’ajuda dels voluntaris. La Campanya finalitzarà el divendres següent.

Com hi pots participar?

  • Fes-te voluntari/a.
  • Inscriu la teva farmàcia com a centre de recollida de medicaments.
  • Apropa’t a la farmàcia més propera el dia de la Jornada, el 10 de març.

Les farmàcies que col·laboren aquest any són:

Cristina Culell, passeig de Diputació, 6
Torreblanca, Rambla del Celler, 97
Riera-Riviere, carrer del Doctor Murillo, 1
Beringues, avinguda de Lluís Companys, 46
Quirante, passeig d’ Olabarria, 50
Parc Central, carrer de Manel Farrés, 95
Vulpelleres, avinguda de la Clota, 12
Mira-sol, passeig del Baixador, 78
Santa Maria, carrer de Santa Maria, 27 – 29

T’hi esperem!