Clica sobre l’àmbit que t’interessi per conèixer els projectes de voluntariat en els quals pots col·laborar.

El Cau Amic

Regala’ls uns minuts del teu temps:

Pots apuntar-te al grup de voluntaris que passegen els gossos. Encara que sigui un cop per setmana, ells t’ho agrairan moltíssim. És molt important que els gossos aprenguin a passejar i a compartir una estona de temps lliure i diversió, amb les persones que els han d’adoptar.

Fent-te-soci @:

Si no disposes de temps, però vols contribuir al projecte d’ajuda als animals més desfavorits, omple el full d’inscripció de soci / sòcia. Encara que creguis que la teva quota és petita, serà de gran ajuda, ja que ens permetrà comprar aliments, medicaments i pagar les visites al veterinari, perquè els nostres animals tinguin la millor qualitat de vida possible durant la seva estada al refugi.

Apadrinant un dels nostres animals:

Si un dels nostres animals et fa gràcia però no el pots tenir com a mascota, pots apadrinar-lo, així el podràs acompanyar a passejar, al veterinari, a la perruqueria, donar-li l’afecte i les atencions que es mereix de manera més personalitzada.

Fent un donatiu:

Qualsevol ajuda és important. Les despeses en alimentació, atenció veterinària i medicaments són elevats i constants. El nostre número de compte és ES94 0182-8192-19-0201530999 de l’entitat BBVA.

 


I què us semblaria col.laborar amb 1 € al mes? NOMÉS 1 €! Però la UNIÓ fà la FORÇA i si som molts aconseguirem grans coses!

Feu una ullada a la pàgina https://www.teaming.net/associacioprotectorad-animals-elcauamic, cal suscriure’s i cada mes es carregarà 1 € al compte que indiqueu, totalment lliure d’impostos i comissions, que rebrà immediatament “EL CAU AMIC”. Podreu anar seguint l’èxit del grup a la mateixa pàgina.