Clica sobre l’àmbit que t’interessi per conèixer els projectes de voluntariat en els quals pots col·laborar.

fem voluntariat – Una poma per la vida

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:    

“Una Poma per la Vida” és possible gràcies a centenars de persones voluntàries que ofereixen pomes per l’esclerosi múltiple a la gent que està comprant als supermercats Bonpreu i Esclat. L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la malaltia, que afecta 9.000 persones a Catalunya, i captar fons per a la recerca i els serveis que ofereix la Fundació Esclerosi Múltiple.

 

CRIDA A L’ACTIVITAT:

Ajuda’ns a fer recerca per l’esclerosi múltiple i a acompanyar les persones amb aquesta malaltia neurodegenerativa, oferint pomes solidàries i de proximitat als supermercats Bonpreu i Esclat

Si vols fer la tasca de voluntariat en companyia d’una altra persona a qui coneguis, només cal que quan t’inscriguis, apuntis també la persona que t’acompanyarà i indiquis que voleu estar juntes.

 

PERFIL VOLUNTARIAT:

Persones de més 16 anys, sensibilitzades i dinàmiques que disposin d’unes hores per a donar a conèixer l’esclerosi múltiple i col·laborar en la captació de fons per al finançament de serveis destinats a persones amb aquesta malaltia i a la recerca.

 

DATA DE L’ACTIVITAT:

Dissabte 22 d’octubre.

3 possibles torns matí, migdia i tarda.

 

 INSCRIPCIONS:

https://www.fem.es/poma/