Nou programa de formacions per a entitats

L’Ajuntament ofereix un programa gratuït de formació dirigit a totes les entitats Es tracta d’una proposta transversal -coordinada per diferents àmbits municipals- que pretén donar eines i recursos per ajudar entitats, clubs i associacions del municipi. Compta amb continguts molt diversos, però principalment se centra en tractar la perspectiva de gènere, cohesionar equips i la visualització i difusió de les entitats.
L’Ajuntament ha preparat per primer semestre del 2021 una oferta formativa dirigida a totes les entitats, clubs i associacions de Sant Cugat. Es tracta d’una proposta transversal -coordinada per diferents àmbits municipals- que pretén donar eines i recursos per ajudar a enfortir les organitzacions ciutadanes i incrementar-ne la seva incidència al municipi. El programa compta amb continguts molt diversos, però principalment se centren en els aspectes que més dubtes generen a les entitats: tractar la perspectiva de gènere, cohesionar equips i la visualització i difusió de les entitats.

Totes les activitats formatives són gratuïtes i tindran lloc telemàticament. Estan pensades en format càpsula de 2 hores per facilitar la presència de les persones interessades. En aquests moments s’han organitzat 3 formacions per aquest primer semestre (adjuntem díptic), però està previst que al llarg de l’any el programa pugui créixer amb més oferta.

Les inscripcions s’han de fer en línia mitjançant el web www.centresculturals.santcugat.cat i estaran obertes fins a dos dies abans de cada formació. Per a més informació es pot contactar amb secc@santcugat.cat (Suport Entitats Centres Culturals).

Aquesta oferta formativa té vocació de continuïtat i, a més, es comptarà amb l’opinió i les necessitats de les associacions a l’hora de preparar els futurs programes formatius. En aquesta primera edició d’aquest programa transversal, els àmbits municipals implicats han estat Ciutadania, Participació, Cultura, Esports i Educació. D’altra banda, també cal tenir en compte que cada àmbit municipal seguirà oferint les formacions específiques que normalment ofereix al llarg de l’any.