L’Ajuntament reprèn la formació per a entitats i ofereix cursos en línia durant tota la tardor

S’incorporen cursos més pràctics per ajudar les entitats en la gestió de la COVID i per assessorar-les en els tràmits municipals, entre d’altres propostes

També s’oferiran eines per millorar la seva pròpia gestió i recerca de recursos

L’Ajuntament segueix impulsant el suport a les entitats a través de les càpsules formatives sobre aspectes d’interès pràctic com millorar els tràmits amb el consistori, resoldre incidències o  assessorar sobre els efectes de la pandèmia. Es faran els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre, en sessions de 2 hores, majoritàriament.

La proposta és resultat del treball conjunt de les regidories de Cultura, Participació, Esports, Joventut, Educació i Drets Socials i coordinada pel programa #suportentitats de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

Per aquesta tardor, l’Ajuntament ha reconduït l’oferta formativa tenint present dos objectius molt clars:

  • Programant cursos amb la finalitat de fer un suport directe a les entitats davant els efectes de la pandèmia per COVID-19. S’explicarà com realitzar tasques de voluntariat amb més seguretat i com crear continguts audiovisuals en l’època actual de digitalització de la societat.
  • Programant cursos més pràctics que ajudin a agilitzar tràmits amb l’Ajuntament, a resoldre incidències en el sí de les entitats i oferint eines per millorar la seva pròpia gestió i recerca de recursos.

FORMACIONS ONLINE TARDOR 2020

▶ CREACIÓ DE CONTINGUTS AUDIOVISUALS

    Dimarts 6 d’octubre, de 18 a 21h

▶ COM PORTAR ELS COMPTES D’UNA ENTITAT

Dimecres 7 i 14 d’octubre, de 18 a 20h

▶ COVID-19: sabem què hem de fer? Fem-ho!

Dijous 15 d’octubre, de 18 a 19.30h

▶ GESTIÓ BÀSICA I LLEI DE TRANSPARÈNCIA

    Dimarts 20 i 27 d’octubre, de 18 a 20h

▶ NO ETS TU, SOC JO

    Dimecres 11 i 18 de novembre, de 18 a 19.30h

▶ ELS TRÀMITS AMB L’AJUNTAMENT, MOLT MÉS RÀPIDS

    Dimecres 2 de desembre, de 18 a 20h

Les entitats interessades en participar-hi poden inscriure’s gratuïtament a qualsevol curs a través de centresculturals.santcugat.cat