Els CP World Games a Sant Cugat

La figura del voluntari tornarà a ser imprescindible per a la realització d’un esdeveniment esportiu de tanta envergadura. Els World Games requeriran uns 300 voluntaris i voluntàries, aproximadament, per cobrir diferents àrees com les de transport i logística, premsa i comunicació, atenció i informació, marxandatge o àrea esportiva. Totes les persones majors de 16 anys podran participar als jocs com a voluntaris per gaudir d’una experiència única.

Per apuntar-vos podeu omplir aquest formulari.

Els CP World Games a Sant Cugat

Els jocs mundials per esportistes amb paràlisis cerebral aixecaran el teló el diumenge 5 d’agost del 2018 amb la cerimònia d’inauguració. La competició començarà l’endemà amb l’Atletisme, el Race Running, la Natació i el Futbol. Aquest últim serà el que s’allargarà més, fins al dijous 16, clausurant els jocs.

Als World Games hi participaran 8 modalitats d’esports diferents, dividides en dues categories: “esports” i “esports en desenvolupament”. Dins la primera categoria hi haurà l’Atletisme, el Race Running el Futbol i la Natació; mentre que als esports en desenvolupament hi trobarem la Boccia, el Futbol Femení i l’Eslàlom en cadira de rodes. Les modalitats en “desenvolupament” gaudiran d’unes jornades tècniques amb especialistes d’arreu del món, prèvies als dies de competició.

La de Sant Cugat serà la tretzena edició dels CP World Games, organitzats per l’Associació Internacional d’Esports i Lleure de Paralítics Cerebrals (CPISRA), un esdeveniment amb l’objectiu d’ajudar al desenvolupament dels atletes per a futures competicions d’alt nivell com els Jocs Paralímpics.