AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia)

 

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per millorar la qualitat de vida tant de les persones afectades per malalties neurològiques (Alzheimer, Parkinson, Ictus, Esclerosi, etc.) com dels seus familiars i persones properes, oferint suport social, terapèutic i de lleure, i establint un compromís d’atenció, proximitat i continuïtat.

El programa de voluntariat de l’AVAN està adreçat a aquelles persones que disposin de temps i vulguin dedicar-lo a ajudar a altres que ho necessiten de manera desinteressada i solidària. Si voleu formar part de la família AVAN, gaudireu realitzant activitats diverses, atractives i divertides. Al mateix temps que realitzeu la tasca voluntària també formareu part del projecte de l’entitat.

 

Podeu col·laborar en els següents programes: Hores Solidàries (diferents tasques com l’acompanyament a la persona al domicili o a d’altres activitats de la seva vida diària), Casal Obert, Sortides de cap de setmana per a joves, Avan esport o en activitats extraordinàries i taules informatives.