Voluntariat Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat és una ONG que té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i immigrants. Alhora treballem per afavorir els processos d’inclusió socials d’aquestes persones a Catalunya. Des de la Comissió qüestionem la pretesa voluntarietat de les migracions i volem obrir un debat sobre les formes de persecució i vulneracions de drets humans que necessiten d’algun tipus de protecció.

Desenvolupem la nostra feina arreu del territori català, treballant amb un enfocament municipalista en diferents projectes. Actualment necessitem persones voluntàries a la zona de Sant Cugat- Vallès Occidental que puguin desenvolupar les tasques següents:

     Parelles lingüístiques, intercanvi de llengua per millorar les habilitats comunicatives de les usuàries(sobretot castellà).

     Organitzar i acompanyar tallers de diferents temàtiques ( competències TIC, tallers de caire creatiu, tallers de gestió emocional, intercanvi de coneixements i experiències) en coordinació amb la tècniques del territori.

     Acompanyament a usuaris a fer tràmits i gestions

     Impartició de curs de llengua castellana: 1 grup en funcionament

Dedicació: 1-2 hores setmanals.

Per saber-ne més o realitzar la inscripció contacteu a:

dolors.cabanillas@ccar-cear.org                   pio@santcugat.cat

Formulari d’inscripció voluntariat:

https://docs.google.com/forms/d/1EbfmDIfYMwXiqDy6kpfPY8C9F8LUpRBWRskAe8kD3pI/