Gran recapte 2021

Les persones voluntàries seran presents als punts de recollida el divendres 19 i el dissabte 20 de novembre a l’entrada de la botiga i portant una armilla d’un sol ús i mascareta; faran torns de 4 hores cobrint les botigues més significades (un miler aproximadament)

Les seves funcions seran informar als clients del canvi d’operativa per motius de seguretat degut a la pandèmia, i de com es pot fer una donació aquest any directament a la caixa de l’establiment. Es podrà donar, 3, 5, 10, 20, 50€ o la quantitat que vulgui el donant i el destí dels diners serà per a la compra d’aliments a la mateixa cadena on compra el client, destinats a les persones en situació de vulnerabilitat.

També explicaran a la ciutadania com es poden fer donacions online a través de la web del Banc dels Aliments: granrecapteonline.com, o a la web de la mateixa cadena de distribució si ofereix el servei de compra online. Quan es faci una donació a la caixa, se’ls facilitarà una adhesiu simbòlic per enganxar-lo al cartell en forma de banyera, situat a l’entrada de l’establiment.