Petits Músics del Món necessita famílies per acollir nens i nenes de Malawi a l’abril

Ja fa 8 anys que l’ONG Petits Músics del Món va començar a organitzar la iniciativa de portar uns quants nens i nenes del cor infantil Hear Us de Lilongwe, Malawi, a Sant Cugat com a complement del seu projecte educatiu a Malawi.

 

Durant el mes d’abril, una dotzena de nens, nenes i joves arribaran a Sant Cugat per viure entre dues i tres setmanes plenes d’activitats musicals, culturals i turístiques, complementades amb concerts amb l’objectiu de que comparteixin part del seu temps i experiències amb els nens i nenes de Sant Cugat. Molts d’aquest nens i nenes han estat treballant a les seves respectives escoles els costums i tradicions de Malawi.

 

És per aquest motiu que l’entitat busca famílies de Sant Cugat que puguin acollir aquesta dotzena de nens i nenes durant el mes d’abril.

Les famílies interessades es poden adreçar a l’entitat, mitjançant el correu info@petitsmusics.org, o assistir a la xerrada informativa que han organitzat el dia 23 de febrer a les vuit de vespre a l’escola de música Aula de So. Allà es podran solucionar els possibles dubtes que us puguin sorgir.