Primera edició de la “Passejada solidària per les malalties neurològiques”, de Rubí, que organitza la Fundació AVAN Neurologia.

Un esdeveniment on també hi col·laboren més d’una quarantena de comerços de la ciutat, amb l’objectiu de recaptar fons per a finançar teràpies de neurorehabilitació.

  • Diumenge 12 de juny a partir de les 10h a la Plaça Dr. Guardiet de Rubí.
  • AVAN Rubí atén a més d’un centenar de persones afectades per alguna malaltia neurològica.
  • AVAN ofereix atenció integral a persones amb malalties neurològiques a Terrassa, Sabadell, Rubí i Sant Cugat des de fa gairebé 30 anys.
  • En l’esdeveniment comptarem amb actuacions, sorteigs, regals per a tots els assistents, tallers infantils i molt més!

Maig 2022 | L’AVAN organitza, a Rubí, la primera “Passejada solidària per les malalties neurològiques”, un esdeveniment en el qual hi col·laboren comerços de tota la ciutat, persones voluntàries i l’Ajuntament de Rubí.

El proper diumenge 12 de juny, a partir de les 10h, la Plaça Dr. Guardiet es vestirà de gala en benefici de la Fundació AVAN Neurologia. 

L’esdeveniment s’inciarà amb una passejada que sortirà de la mateixa plaça a les 10:30h del matí i que recorrerà els carrers del centre de la vila.

Les inscripcions es poden fer a les seus de l’AVAN i a la web www.avan.cat. Els dorsals es repartiran a la plaça, el mateix dia 12 de juny, a partir de les 9h. També es podran fer inscripcions.

El donatiu per participar-hi és de 5€.

Durant el matí hi haurà actuacions i un munt de sorpreses. Comptarem amb els Castellers de Rubí i actuacions de zumba, a més d’un espai dedicat als infants amb tallers diversos i la realització d’un grafit. A més, durant tot el matí es faran sortejos i hi haurà una tómbola solidària.

Tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a finançar teràpies de neurorehabilitació per a persones i famílies que participen del programa de copagament de l’AVAN per tal que tothom pugui disposar dels serveis necessaris independentment de la seva situació econòmica.