Actua a la setmana de la Natura

Des de la xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) ens presenten la Setmana de la Natura.

L’objectiu d’aquesta setmana, que enguany es celebrarà del 2 a l’11 de juny, al voltant del dia mundial del medi ambient, és que a través de les activitats que realitzen les entitats, la ciutadania pugui trobar el seu espai per implicar-s’hi. A Catalunya hi ha més de 200 ong’s ambientals actives les quals realitzen tasques de protecció del medi ambient.

Aquesta setmana també vol servir d’expositor d’aquestes entitats cap a les persones que puguin estar interessades en conèixer, participar i/o vincular-se a les entitats per acabar esdevenint voluntaris i/o voluntàries.

Per anar més enllà de l’àmbit de les entitats ambientals, aquestes conviden en aquesta ocasió entitats d’altres àmbits, universitats, AMPES, famílies, etc, a sumar-se a aquesta celebració perquè si, s’animen a participar, realitzin una activitats relacionades amb el medi ambient.

Ja es poden inscriure les accions a la pàgina web de la Setmana de la Natura, a través del formulari corresponent. L’any passat es van organitzar més de 200 esdeveniments, i més de 15.000 persones van decidir actuar per la natura.

Notícia extreta de xarxanet.org si en voleu saber més clica aquí.