Celebració Dia Internacional del Voluntariat

Cada any el dia 5 de desembre es converteix en un dia assenyalat per a tots i totes nosaltres, celebrem el Dia Internacional del Voluntariat.

És un dia per reconèixer i agrair la tasca que realitzeu cada dia milions de persones voluntàries d’una manera altruista i sense esperar res a canvi.

Enguany, a Sant Cugat, també ens volem sumar a aquest agraïment i per aquest motiu us convidem a l’acte que realitzarem el dijous 3 de desembre a les 19h, a la Casa de Cultura.

Les entitats i especialment, totes aquelles persones que feu voluntariat esperem que ens hi acompanyeu perquè hi haurà un reconeixement molt especial a la vostra tasca amb la projecció d’un vídeo. A més, comptarem amb l’Eduard Sala, formador i coach, que ens oferirà una conferència sobre el valors que acompanyen al voluntariat i clourem l’acte amb un brindis conjunt.

Així doncs, des de l’Oficina de Voluntariat volem donar per avançat les gràcies a totes les persones i entitats que feu possible els projectes de voluntariat que es realitzen al llarg de tot l’any i us convidem a què vingueu a celebrar-ho amb nosaltres.

Amb el gra de sorra de cadascú aconseguirem construir un món millor.

Moltes gràcies per fer-ho possible!