CerclesCat

Cercles de Suport i Responsabilitat CerclesCat

Què és CerclesCat?
És un programa d’integració social impulsat per la Direcció General de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia i gestionat per la Fundació Salut i Comunitat, adreçat a les persones en règim obert i en llibertat condicional, i que té com a objectiu facilitar la seva reinserció i prevenir la seva reincidència.
Et ve de gust saber més sobre CerclesCat? Reuneixes els requisits per ser voluntari/a? Si tens motivació per participar en un projecte innovador que vetlla per la seguretat ciutadana…
truca a l’Anna Montes 627 55 10 67
o envia-li un correu electrònic annamontesalcaraz@gmail.com

Què fem?
Acompanyar i supervisar delinqüents sexuals en el període previ a la llibertat definitiva, facilitant així la seva inserció en la societat i evitant, en la mesura del possible, que cometin un nou delicte. CerclesCat compta amb un grup de voluntaris/es que, sota la supervisió d’un/a professional (coordinador del cercle), ofereix suport a la persona que va cometre el delicte sexual.
El que ens defineix: afavorir la seguretat ciutadana, promoure la prevenció de la violència, en ares de “no més víctimes”.
Què necessitem?
Persones motivades que vulguin participar en el projecte, i compleixin els següents requisits:
– Ser major d’edat
– No tenir antecedents penals
– Superar la Formació Inicial de CerclesCat

Per què?
A CerclesCat el voluntariat és més que un valor afegit; la seva col·laboració és fonamental per al desenvolupament del projecte. La persona voluntària rep una formació i un suport específic per poder desenvolupar la seva tasca.