Col·labora amb la Marató de TV3

El 13 de desembre, com és habitual per aquestes dates, se celebrarà la 24ª edició de la Marató de TV3, enguany dedicada a la diabetis i a l’obesitat.

Tant la diabetis com l’obesitat són dues de les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya i arreu. Segons dades del 2014, la diabetis afecta a 400 milions d’adults al món i les previsions, si no s’adopten estils de vida més saludables, és que les xifres augmentin a 600 milions en tan sols 20 anys.

En els últims anys, els tractaments han aconseguit millorar la qualitat i l’esperança de vida de les persones afectades, però la diabetis i l’obesitat són encara dues malalties cròniques: cal continuar investigant per trobar-ne les causes i una solució definitiva.

La Marató ja fa anys que aconsegueix una mobilització social i una recaptació de fons per a la investigació molt important perquè adopta diverses fórmules per implicar a milers de persones.

Hi podeu col·laborar:

  • fent donatius el mateix dia 13 de desembre o durant tot l’any
  • participant a les activitats que realitzen les diferents entitats, empreses o escoles, tant a Sant Cugat com a altres municipis. Descobriu-les totes aquí

Animeu-vos-hi!