Escola d’estiu del Voluntariat 2014

L’Escola d’Estiu del Voluntariat 2014 (EEV’14) es durà a terme entre els dies 2 de juliol i 27 de setembre simultàniament a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Manresa, Sabadell i Tortosa,

És un espai de formació organitzat pel Departament de Benestar Social i Família i dut a terme per escoles del Pla de formació del voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades. Aquesta edició consta de cursos presencials en diverses ciutats de Catalunya, tallers a la ciutat de Barcelona i cursos i seminaris en-línia que potencien l’oferta formativa de la Generalitat amb motiu de la Capitalitat Europea del Voluntariat de Barcelona l’any 2014 i que renoven a fons el format de les edicions anteriors.

Sadreça a les persones voluntàries, als coordinadors i coordinadores de voluntariat i als dirigents de les entitats sense ànim de lucre, si bé hi ha una oferta de cursos d’iniciació oberta a la ciutadania en general.

El programa el conformen més de 30 cursos presencials intensius, 4 cursos en línia, 7 cursos del PFVC, 12 tallers i 2 seminaris internacionals en línia (en llengua anglesa). Si vols conèixer a fons l’oferta formativa per a tot Catalunya consulta el Programa general.

Per inscriure’t a l’escola d’estiu cal que siguis membre voluntari i/o dirigent d’una entitat sense ànim de lucre. Ara bé, el Curs d’iniciació al voluntariat i altres formacions inicials estan oberts a tota la ciutadania.
Informa’t de totes les condicions abans de fer la teva inscripció fent click aquí.