Nou programa de formació per a entitats

L’Ajuntament ofereix un programa gratuït de formació dirigit a totes les entitats
Es tracta d’una proposta transversal -coordinada per diferents àmbits municipals- que pretén donar eines i recursos per ajudar entitats, clubs i associacions del municipi
Compta amb continguts molt diversos, però principalment se centra en els aspectes que més dubtes generen com són les subvencions, la comunicació i els temes fiscals
L’Ajuntament ha preparat per aquest any 2019 una oferta formativa dirigida a totes les entitats, clubs i associacions de Sant Cugat. Es tracta d’una proposta transversal -coordinada per diferents àmbits municipals- que pretén donar eines i recursos per ajudar a enfortir les organitzacions ciutadanes i incrementar-ne la seva incidència al municipi.
El programa compta amb continguts molt diversos, però principalment se centren en els aspectes que més dubtes generen a les entitats: subvencions, comunicació i temes fiscals.
Totes les activitats formatives són gratuïtes i tindran lloc a la Casa de Cultura. Estan pensades en format càpsula de 3 hores per facilitar la presència de les persones interessades. En aquests moments s’han organitzat 5 formacions (adjuntem díptic), però està previst que al llarg de l’any el programa pugui créixer amb més oferta.
Les inscripcions s’han de fer en línia mitjançant el web www.centresculturals.santcugat.cat i estaran obertes fins a dos dies abans de cada formació. Per a més informació es pot contactar amb secc@santcugat.cat (Suport Entitats Centres Culturals).
Aquesta oferta formativa té vocació de continuïtat i, a més, es comptarà amb l’opinió i les necessitats de les associacions a l’hora de preparar  els futurs programes formatius.
En aquesta primera edició d’aquest programa transversal, els àmbits municipals implicats han estat  Participació, Cultura, Esports, Ciutadania i Educació. D’altra banda, també cal tenir en compte que cada àmbit municipal seguirà oferint les formacions específiques que normalment ofereix al llarg de l’any.