Obertes les inscripcions per a la 20a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat

Ja estan obertes les inscripcions de la 20a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, que enguany tindrà lloc el 10 de juliol a Girona

L’Escola d’Estiu del Voluntariat és un espai on s’ofereixen activitats formatives de qualitat per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

L’objectiu és oferir l’oportunitat de participar en un espai formatiu únic a Catalunya i fomentar l’intercanvi d’experiències entre les persones voluntàries i les entitats. En la seva 20a edició, el programa d’enguany ha recollit les propostes de les més de 80 persones que van participar en un formulari el passat mes de març.

Inscripcions obertes

La inscripció inclou l’assistència a les activitats escollides (conferència inaugural i tallers), els certificats d’assistència a les activitats escollides i la pausa-cafè al matí (la inscripció no inclou el dinar).

L’Escola és una activitat gratuïta que es finança en la seva totalitat des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.