Participa a les curses solidàries del Juliol

La primera setmana de juliol et convidem a què corris per a la solidaritat a Sant Cugat.

El dijous 2 de juliol, a les 21:30h, participa a la 3ª MoonRace del CAR Sant Cugat, 7,5km amb inici i final al Centre d’Alt Rendiment i cloenda amb sopar popular.

El preu de les inscripcions és de 16€ i inclou 1€ solidari d’inscripció que enguany es destinarà a la Fundació Sant Medir, que es dedica a la protecció de persones amb discapacitat intel•lectual greument afectades i a la seva promoció personal, familiar i social.
Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través de la web del CAR, www.car.edu

Un parell de dies més tard, el dissabte 4 de juliol, a les 9h, et convidem a què corris pel Parkinson. Amb el lema “Mou-te pel Parkinson” es realitzaran dos recorreguts de 5 i 10km al voltant de la pista d’atletisme de la Guinardera.

A partir de les 10h es farà un esmorzar popular i seguidament es celebrarà la marxa d’entitats. Una activitat familiar amb proves organitzades per les entitats i a les 12h,
concert i fi de festa.

Durant la diada les persones assistents podran comprar passos, metres i kilòmetres. Tots els beneficis obtinguts en l’acte aniran destinats íntegrament a l’Associació Catalana per al Parkinson, delegació de Sant Cugat.

La cursa té un cost de 15 euros i les inscripcions es poden realitzar a través de la web http://www.moutepelparkinson.cat

Vine, corre i sigues una persona solidària!