“Qui més hi guanya ets tu”

L’Oficina de Voluntariat de Sant Cugat posa en marxa la campanya de comunicació “Qui més hi guanya ets tu” que compta amb la col·laboració i participació de persones voluntàries, beneficiaris i entitats del territori.

La campanya, exhibirà a les xarxes socials diversos reportatges fotogràfics propers i humans de les activitats dels diferents àmbits del voluntariat a Sant Cugat. Petits instants capaços de transmetre una història d’amistat, d’amor, benevolència i complicitat entre persones que estàn compromeses amb alguna cosa més que amb ells mateixos. Una mostra d’experiències enriquidores entre persones voluntàries, entitats i beneficiaris, que està orientada a fomentar la participació de la ciutadania en el voluntariat.

En un context social on sovint les icones populars no són persones properes a la realitat quotidiana, la campanya vol reivindicar a les persones voluntàries com a referents capaços d’inspirar, no només al seu entorn més immediat, sinó també a persones joves i adultes que ens sentim identificades amb els valors que representen.