SANT CUGAT AMB LA MARATÓ DE TV3

La Marató de TV3, dedicada a les malalties cardiovasculars, arriba aquest any a la seva 24ª edició. Es durà a terme el pròxim 14 de desembre i serà un dia assenyalat per a la solidaritat de catalans i catalanes

Les entitats santcugatenques també s’hi ha volgut sumar i han organitzat més d’una vintena d’activitats que us enumerem a continuació.

Us hi esperem!

Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat

Cursa d’Orientació

14 de desembre, de 9h a 16h, Parc de la Pollancreda

Cursa popular d’Orientació pel Parc de Collserola.

Accenture Barcelona i La Fundació Accenture

14 de desembre, a les 10:00h, Oficines Accenture Sant Cugat

Activitats per a adults (running, caminada, pàdel, ioga, masterclass de grafologia, masterclass de gintònics) i infants (xocolatada, facepainting, jocs esportius, etc.). La Fundació Accenture també sortejarà un viatge solidari entre els participants.

 

Club Tennis Natació Sant Cugat

Jornada esportiva i social

14 de desembre, 10h, Club Tennis Natació Sant Cugat

Jornada social i esportiva amb l’objectiu de recaptar fons per a La Marató d’aquest any. Adreçades a totes les edats, les activitats tindran un caràcter lúdic (inflables, exhibició de balls, xocolatada) i un altre d’esportiu (tornejos de tenis, pàdel i futbol).

 

Fundació Intineràrium

Cursa Inclusiva Sumant Capacitats

Diumenge, 14 de desembre, 10h

Sortida i arribada al davant del Complex de l’EMD de Valldoreix.

Està adreçada a tot tipus de públic però, en especial, als col·lectius de persones amb necessitats especials, ja siguin amb dificultats visuals, auditives, amb mobilitat reduïda o amb discapacitat intel·lectual, entre d’altres

 

Club de Rugby Sant Cugat

Melé Gegant

14 desembre, 12h, carrer de la Torre

L’objectiu és batre el rècord mundial de Melé Gegant amb 2.000 persones. Ara es troba en 1.008 persones. Activitat patrocinada per IDC Salut-Hospital General de Catalunya.

 

Pim Pam Pum

Camí de llums

14 de desembre, 18:45h, Plaça Octavià

Encesa solidària de fanalets. Durant tot el dia, es vendran bosses de llum que els nens podran decorar. A les 18:45 h, aproximadament, es posaran a terra tot dibuixant un cor que bategui per La Marató. Durant el dia, s’explicaran contes i cantaran.

 

 

Ampa i Escola Santa Isabel

Pintem per a La Marató de TV3

20 de desembre, 11h, Escola Santa Isabel

Amb motiu d’una jornada de portes obertes a l’escola, es munta un mural gegant, on s’hi fa un dibuix en blanc i negre. S’anima els nens i pares a pintar-lo entre tots i, a la vegada, fer una aportació de diners voluntària per a La Marató de TV3. També s’organitza un mercat solidari de segona mà.

 

Ateneu Santcugatenc

Llibreteca Solidària i Concert de Viola de mà

Des dilluns, dia 1 de desembre fins al divendres 12, hi haurà una parada de llibres a l’entrada de l’Ateneu. Tot el que es recapti durant aquests dies es donarà a La Marató.

 

12 de desembre, 18h, Ateneu Santcugatenc

Concert de viola de mà a càrrec de Joaquim Boguñá. Peces per a viola solista del “ramillete de flores” (col·lecció de peces per a viola, 1593).

 

 

Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

Festival Nadal Club

21 de desembre, 16h, PAV III Zona Esportiva Municipal. Rambla Celler

Festival de Nadal del Club al qual hi participen totes les gimnastes. Sorteig d’una panera de regals.

Concert a l’Aula Magna de l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

Associació de Cardiopaties Infantils Congènites de Catalunya

21 de desembre a les 18h

Hi participa el cor femení de l’Orfeó Català i la cantant i actriu Mònica Bernús amb la seva banda. El concert, d’una hora i mitja de durada, té una part amb l’Orfeó Català i el seu repertori i una segona part amb una selecció de les cançons dels discos de la Marató de TV3 dels anys anteriors. Hi haurà la interpretació conjunta d’algunes peces per part de tots els artistes (Orfeó i Mònica Bernús amb la banda).

 

Eurofitness Sant Cugat

Setmana d’Activitat Física Saludable

A totes les activitats físiques dirigides es donaran consells per tenir cura de la salut cardiovascular a través de l’exercici físic i s’animarà a fer donatius per a La Marató 2014.