Voluntariat d’estiu als boscos

Voleu fer un voluntariat diferent durant aquest estiu?

Amb el lema “El bosc no ens necessita, nosaltres necessitem al bosc”, el Projecte Boscos de Muntanya organitza 12 estades entre el 3 de juliol i el 24 de setembre, en torns d’una setmana, al Massís de l’Orri, al Parc Natural de l’Alt Pirineu, o a Ginestarre, un petit poble de muntanya pertanyent al municipi d’Esterri de Cardós, a la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà.

Les estades, d’1 setmana, són per a persones adultes i entre d’altres, podreu realitzar tasques de silvicultura, de gestió forestal o de seguiment de fauna, i fer difusió per a la millora del bosc i la seva conservació.

Els torns del mes de juliol es realitzaran al Massís de l’Orri (al Parc Natural de l’Alt Pirineu) i els del mes d’agost i setembre a la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà.

Els requisits per a poder participar són: ser major d’edat i tenir una condició física suficient, però no calen coneixements previs de cap mena. A més a més, el Projecte Boscos de Muntanya es fa càrrec de les despeses d’alimentació i allotjament, que es realitza en refugis d’alta muntanya o en tendes de campanya.

Per a més informació:

Web del Projecte Boscos de Muntanya

Formularis d’inscripció

Experiència d’una participant en edicions anteriors