Asesoramiento entidades


La Oficina de Voluntariado se dirige a todas las personas de Sant Cugat, mayores de 16 años, que quieren dedicar parte de su tiempo a hacer voluntariado. ¿Podrías ser tú?

Acércate para conocer los proyectos de voluntariado de las entidades. Hay muchos y diversos, para todas las preferencias. ¡Elige tu ámbito!

Y si formas parte de una entidad, cuéntanos tu proyecto de voluntariado y te daremos una mano para buscar personas que tengan ganas de involucrarse.
Ofrecemos a las entidades un espacio para hacer de altavoz de sus proyectos, así como un asesoramiento personalizado en gestión de voluntariado.

Servicio de asesoramiento para entidades privadas sin ánimo de lucro

    Els camps marcats amb * són obligatoris.

    Informació bàsica de protecció de dades del tractament:
    Responsable del tractament: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
    Finalitat: Us informem que les vostres dades seran incorporades al tractament N221 Relacions amb entitats responsabilitat de l’Ajuntament de Sant de Cugat de Vallès per a portar a terme l’assessorament a entitats sense ànims de lucre. Les vostres dades seran conservades com a part dels procediments administratius de l’Ajuntament. Les vostres dades no seran cedides a tercers excepte que sigui necessari per portar a terme el tràmit sol·licitat, d’acord amb la legislació vigent. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades mitjançant la remissió d’un escrit dirigit a Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Atenció Ciutadana, Plaça de la Vila, 1, 08172 Sant Cugat del Vallès, indicant “Ref. Protecció de dades” o bé exercir el seu dret a través de la Seu Electrònica. Per a més informació consulteu la pàgina web: https://www.santcugat.cat/web/proteccio-de-dades.