Els CP World Games a Sant Cugat

NP Voluntaris Sant Cugat World Games 2018

  • Serà la primera vegada que Catalunya aculli aquesta competició
  • L’organització necessita 300 voluntaris

L’Ajuntament de Sant Cugat col·labora amb la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) en l’organització dels CP World Games l’agost de l’any vinent. El consistori reafirma així la seva aposta per l’esport inclusiu acollint una de les competicions esportives més importants per als atletes amb paràlisis cerebral.

Els CP World Games 2018 es disputaran del 5 al 16 d’agost en diferents emplaçaments esportius de la ciutat, com el Centre d’Alt Rendiment (CAR), la zona esportiva municipal de la Guinardera o la zona o la Rambla del Celler. La competició reunirà esportistes, tècnics, assistents, familiars, aficionats i voluntaris d’arreu del món.

La figura del voluntari tornarà a ser imprescindible per a la realització d’un esdeveniment esportiu de tanta envergadura. Els World Games requeriran uns 300 voluntaris i voluntàries, aproximadament, per cobrir diferents àrees com les de transport i logística, premsa i comunicació, atenció i informació, marxandatge o àrea esportiva. Totes les persones majors de 16 anys podran participar als jocs com a voluntaris per gaudir d’una experiència única.

Per apuntar-vos podeu omplir aquest formulari.

Els CP World Games a Sant Cugat

Els jocs mundials per esportistes amb paràlisis cerebral aixecaran el teló el diumenge 5 d’agost del 2018 amb la cerimònia d’inauguració. La competició començarà l’endemà amb l’Atletisme, el Race Running, la Natació i el Futbol. Aquest últim serà el que s’allargarà més, fins al dijous 16, clausurant els jocs.

Als World Games hi participaran 8 modalitats d’esports diferents, dividides en dues categories: “esports” i “esports en desenvolupament”. Dins la primera categoria hi haurà l’Atletisme, el Race Running el Futbol, el Taekwondo i la Natació; mentre que als esports en desenvolupament hi trobarem la Boccia, el Futbol Femení, el Tenis Taula i l’Eslàlom en cadira de rodes. Les modalitats en “desenvolupament” gaudiran d’unes jornades tècniques amb especialistes d’arreu del món, prèvies als dies de competició.

La de Sant Cugat serà la tretzena edició dels CP World Games, organitzats per l’Associació Internacional d’Esports i Lleure de Paralítics Cerebrals (CPISRA), un esdeveniment amb l’objectiu d’ajudar al desenvolupament dels atletes per a futures competicions d’alt nivell com els Jocs Paralímpics.