Rostros, Colores y Sueños

L’Associació Rostros, Colores y Sueños treballa per millorar les condicions de vida d’infants, de dones i de la població en general de la comunitat rural de Colama (Nicaragua).

A més de treballar perquè la situació de les persones de Colama millori, han volgut oferir als nois i noies catalans un paper protagonista en aquest objectiu solidari.

Durant l’estiu dels anys 2010 i 2011 joves santcugatencs i santcugatenques van participar com a voluntaris en diferents projectes com ara la realització d’accions educatives amb infants o amb un grup de dones artesanes, en la creació del Futbol Club Colama (adreçat a joves i infants), en activitats a la biblioteca i un llarg etcètera.

 

Aquesta experiència permet als joves apropar-se i conèixer de primera mà la realitat d’infants, homes, dones i joves camperols de Nicaragua. Una realitat que està plena de lluites, sacrificis, esperances i que al compartir-la amb els nois i noies es converteix en una història d’amor que transforma la seva realitat i també la nostra.

Si hi voleu col·laborar o conèixer amb detall els seus projectes us podeu posar en contacte amb ells a través de la seva web o del correu electrònic.