Voluntariat per la Llengua

L’any 2003 a Cornellà de Llobregat va començar un programa que tenia la intenció de fomentar l’ús social del català, actualment ja es duu a terme a totes les poblacions del territori català.

L’objectiu general del programa és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d’aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la i mica en mica perdin la vergonya. A més es vol promoure entre el col·lectiu catalanoparlant la idea que no cal canviar de llengua per acollir millor les persones que arriben a casa nostra.

Qui pot ser voluntari?

Totes les persones majors d’edat que parlin català habitualment i que puguin comprometre’s a dedicar-hi 1 hora a la setmana, durant 10 hores, a conversar en català amb la persona assignada.

Qui pot ser aprenent?

Totes les persones majors d’edat que parlen mínimament en català, tot i que sigui amb dificultats, i que volen guanyar fluïdesa i confiança per poder usar aquesta llengua en les seves activitats quotidianes, laborals o de relació social.

Inscriu-te al formulari de l’Oficina de Voluntariat de Sant Cugat i et donarem més informació!