La III Setmana del Voluntariat Ambiental

Us presentem la III Setmana del Voluntariat Ambiental #svac2015, que enguany es durà a terme del 30 de maig al 7 de juny, entorn el Dia Internacional del Medi Ambient, el 5 de juny.

L’objectiu és donar a conèixer la feina de les entitats ambientals, els seus projectes, així com de l’equip de persones voluntàries que hi col•laboren.

La Setmana del Voluntariat Ambiental es celebra des del 2013 i cada any ha tingut molt bona acollida per part de la ciutadania i de les entitats. Enguany ja són més de 50 activitats de voluntariat ambiental arreu del territori català, mobilitzant més d’un miler de voluntaris i arribant a més de 8.000 beneficiaris.

Entre d’altres propostes, la campanya fotogràfica “Dóna un cop de mà pel medi ambient” vol fer visible d’una manera simbòlica, a través de fotografies de les nostres mans, tot allò que es duu a terme i implica una manera de fer sostenible i responsable socioambientalment.
A més, amb motiu d’aquest esdeveniment, la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) està elaborant una actualització de la base de dades d’entitats i projectes de voluntariat ambiental per tenir una fotografia actualitzada del sector. Així que si formeu part d’una entitat ambiental podeu fer-los arribar la vostra experiència.
Trobareu més informació de la Setmana, aquí